Şeftali Püreli Kedidili Pastası

3 yemek kaşığı un
1.5 yemek kaşığı nişasta
1 buçuk çay bardağı şeker(az gelirse artırabilirsiniz)
4 yemek kaşığı labne peyniri veya 2 kaşık tuzsuz süzme yoğurt
50 gr.tereyağı
1 paket vanilya
- Kremasını labne peyniri,tereyağı ve vanilya hariç diğer malzemeleri karıştırarak pişirin.
- Altını kapatıp kalan malzemeleri ilave edip iyice karıştırın.Mikserle 2-3 dakika kadar çırpın
- Dibini ıslattığınız uygun bir kaba muhallebinin yarısını dökün
- Kedidillerini üzerine dizin.Kalan muhallebiyide üzerine dökün.
- Şeftali peltesi için olan malzemelerin hepsini bir tencereye koyup pişirin,pastanın üzerine dökün.
- 4 ila 6 saat beklettikten sonra servis edin.