Limon Kremalı Kek
Malzemeleri
- Limon kabuğu ve suyu (1 çay bardağı)
- 1 bardak soğuk süt
- Çekilmiş antep fıstığı
- Hazır pasta tabanı ( 2 katlı )
- 1 paket Pasta kreması
- Hazır kremşanti 1 paket
Pastayı yapmaya başlamadan önce kremşanti ile sütü karıştırarak limon suyu ile karıştırıp pasta hamurunu hazırlamaya başlayalım. Hazır olan pasta hamurunu ikiye bölelim ve içerisine kremşanti sürelim. Aynı zamanda önceden rendelediğimiz limon kabuklarınıda pastanın alt tabanına ekleyelim. Pastanın diğer tarafınıda aynı işlemlerden geçirdikten sonra üzerini kapatalım ve kalan kremşantiyide üzerine sıkma kabına dökelim ve pastanın üzerinde gezdirelim. Antep fıstıklarını çektikten sonra üzerine serpiştirelim. Buz dolabında 20 dakika bekleyen pastamızı servise hazır hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun..