Ispanaklı ve Kakaolu Puzzle Pasta
Malzemeler
- Bir adet KAKAOLU pandispanya
- Bir adet ISPANAKLI pandispanya
Krema malzemeleri
- 5 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 6 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 50 gr. tereyağı (en son katılıp çırpılacak)
- 1 paket vanilya
Nasıl hazırlanır?
- Ispanaklı ve kakaolu pandispanyayı hazırlayın.
- Her birini ortadan ikiye bölerek 4 kat elde edin.(yani 2 kat kakaolu, 2 kat ıspanaklı)Yandaki resimde pandispanyayı nasıl ikiye böldüğümü anlatmıştım.
- Kremayı pişirin.
- Önce kakaolu pandispanyanın bir parçasını koyup sütle ıslatın.
- Üzerine kremadan sürüp muz dilimleri yerleştirin. (ben muzların üzerine de çok krema sürüyorum ki üst kat yapışsın.)
- Sonra ıspanaklı pandispanyanın bir parçasını koyup ıslatın. Aynı şekilde katlar bitene kadar ıslatın, krema ve muz döşeyerek 4 katı tamamlayın.
- 2 su bardağı sütle krem şantileri çırpın. Pastanın üzerini kaplayın. Kalan şantiyle gördüğünüz gibi süslemesini yapın.