Ispanaklı ve Kakaolu Puzzle Pasta

Malzemeler

  • Bir adet KAKAOLU pandispanya
  • Bir adet ISPANAKLI pandispanya

Krema malzemeleri

  • 5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 50 gr. tereyağı (en son katılıp çırpılacak)
  • 1 paket vanilya

Islatmak için: 1 su bardağı süt

Arası için: 4 adet muz

Üzeri için: 2 paket krem şanti

Süslemek için: damla çikolata ve küçük yeşil lokum veya antep fıstığı

Nasıl hazırlanır?

  • Ispanaklı ve kakaolu pandispanyayı hazırlayın.
  • Her birini ortadan ikiye bölerek 4 kat elde edin.(yani 2 kat kakaolu, 2 kat ıspanaklı)Yandaki  resimde pandispanyayı nasıl ikiye böldüğümü anlatmıştım.
  • Kremayı pişirin.
  • Önce kakaolu pandispanyanın bir parçasını  koyup sütle ıslatın.
  • Üzerine kremadan sürüp muz dilimleri yerleştirin. (ben muzların üzerine de çok krema sürüyorum ki üst kat yapışsın.)
  • Sonra ıspanaklı pandispanyanın bir parçasını koyup ıslatın. Aynı şekilde katlar bitene kadar ıslatın, krema ve muz döşeyerek 4 katı tamamlayın.
  • 2 su bardağı sütle krem şantileri çırpın. Pastanın üzerini kaplayın. Kalan şantiyle gördüğünüz gibi süslemesini yapın.