Yufkalı Madalyon

Malzemeler ;
- 6 dilim bonfile madalyon
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 2 adet yufka
Sosu için ;
- 2 kuru soğan
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 4 adet domates
- 4 diş sarımsak
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- tuz , karabiber
- 5-6 dal maydanozYufkalarımızı kare şekilde parçalara ayırıp yağlanmış tepsiye dizelim. 170 derecelik ısıtılmış fırında kızarana kadar tutalım. Bonfilelerimizi zeytinyağda 4 kızarana kadar çevirerek pişirelim. Hazırladığımız domates sosuna bonfileleri koyup birlikte 10 dakika pişirelim. Kızarmış yufkaların arasına bonfileleri yerleştirip üzerine sosu gezdirip maydanoz ile süsleyerek servis edebiliriz.Domates sosunun hazırlanışı ;
Zeytinyağda sarımsak ve salçayı kavuralım. Doğradığımız domates ve soğanları ekleyip kısık ateşte 1 saat pişirelim. Son olarak karabiber ve tuz serperek karıştıralım.
Afiyet Olsun :)