Supangle Soslu Kup

Kakaolu krema için
- 100 gr çikolata
- 50 gr margarin
- yarım su bardağı tozşeker
- 3 adet yumurta
Beyaz krema için
- 1 su bardağı toz şeker
- 4 çorba kaşığı un
- 1 adet limon kabuğu rendesi
- 1 litre süt
- 2 paket vanilya
Çikolatayı ufak parçalara ayıralım , margarinleri de ufak parçalar halinde çikolataların içine koyalım ve benmari usulu eritelim. Çikolatalar eriyip ateşten aldıktan sonra yumurtaları ve yarım bardak şekeri ilave edelim. Mikserle malzemeler iyice özdeşip karışına kadar çırpalım.Süsleme için çikolatanın bir kısmnı ayıralım. Kalan çikolatayı kaselere dökelim.
Beyaz krema için tencereye 1 su bardağı şekeri , unu ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştıralım. 4 su bardağı sütüde ilave edip karıştırmaya devam edelim.Ocağa alalım ve karıştırmayı bırakmadan pişirelim. Üzeri göz göz olana kadar pişirelim. Ateşten aldıktan sonra içine vanilyayı ekleyelim. Kaselerde ki çikolatalı krema üzerine beyaz kremayı boşaltalım. En üstüne de ayırdığımız çikolatalı kremadan süslemek için gezdirelim. Buzdolabında beklettikten sonra servis edebiliriz.
Afiyet Olsun :)