Parfe Pasta

Malzemeler ;

  • yarım kilo muz
  • 500 lt süt
  • yarım kg kakaolu bisküvi
  • 5 çorba kaşığı pudra şekeri

Sosu için ;

  • 3 çorba kaşığı süt
  • 2 adet yumurta
  • 3 çorba kaşığı kakao
  • yarım su bardağı tozşeker

Sütü biraz ısıtalım. İçine şeker ilave edelim. Bu sütlü karışımı , kırdığımız bisküvilerin üzerine dökelim.Ardından muzları da ilave edelim. Bisküvileri ve muzları çatal yardımı ile ezelim. Bir şeffaf folyo yardımı ile kaba karışımı dökelim. Derin dondurucuda 1 - 2 saat bekletelim. Ayrı  bir kapta yumurta , şeker ve kakaoyu çırpalım. Bir kaç kaşık süt ilave edelim. Ve pastamızı dondurucudan çıkarınca   üzerinden folyoyu çıkarıp sosu dökelim.

Afiyet Olsun :)