Kar Kurabiye

Malzemeler ;
- 1 paket margarin
- 1 yumurta sarısı
- 4 çorba kaşığı nişasta
- 4 çorba kaşığı pudra şekeri
- yarım çay kaşığı karbonat
- Aldığı kadar un
Oda sıcaklığında eritilmiş margarini ve diğer tüm malzemeler un hariç karıştıralım. İyice karışan malzemelere unu yavaş yavaş kıvamını sürekli kontrol ederek yoğuralım. Kulak memesi kıvamını aldığı zaman ceviz büyüklüğünde hamur parçaları koparalım. Tepsimize dizelim. Önceden ısıtılmış fırında pişirelim. Kurabiyeler pembeleşmeye başlamadan kapatılmalıdır. Bu kurabiyenin özelliği beyaz olması ve ağızda dağılmasıdır.Üzerine pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun :)