Çit Pasta

- 1 paket yulaflı bisküvi
- 1 çorba kaşığı tereyağ
- 1 paket kedidili bisküvi
Kreması için ;
- 3 su bardağı süt
- 2 çorba kaşığı granül kahve
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı nişasta
- Islatmak için ; 1 kase çilek püresi
- 2 çorba kaşığı toz şeker
- Üzeri için ; 1 poşet toz şanti
- 1 su bardağı süt
Süslemek için çilek
Kedi dillerimizi servis tabağının kenarına dik şekilde yuvarlak olacak gibi dizelim. Yulaflı bisküvileri kıralım eritilmiş tereyağını içerisine atalım. karıştırıp kedilinin ortasına bastırarak zemin yapalım. Çilekleri ve toz şekerini püre şekline getirip üzerine döküyoruz. Sonra kremamızı hazırlamak için bir tencereye soğuk sütü , toz şekeri , unu , nişastayı, kahveyi alıp güzelce karıştırarak pişiriyoruz. Ocaktan aldıktan sonra pastanın ortasına dökelim ve soğumasını bekleyelim. Ayrı bir yerde krem şantiyi hazırlıyoruz. Ve şantiyi pastanın en üzerine yayıp çilek ile süslüyoruz. Soğuk ikram edebilirsiniz.
Afiyet Olsun :)