İftar menüsü tarifleri 25. gün

Farklı tat ve lezzetleri seviyorsanız, ekmek tabağında bezelye çorbası, ızgarada tavuk göğsü ve hafifliğinin yanı sıra lezzeti ile aileniz ve misafirleriniz için kolayca hazırlayabileceğiniz bir ziyafet için işte bademli frambuazlı trileçe sofranıza renk katacak mükemmel bir üçleme olacak.

ayrac

Ekmek tabağında bezelye çorbası

Farklı tat ve lezzetleri seviyorsanız, ekmek tabağında bezelye çorbası tarifi tam size göre. Hem lezzeti, hem görüntüsü hem de bol vitaminiyle sofranıza renk katacak mükemmel bir lezzet.

bezelye-corbasi

ayrac

Izgarada tavuk göğsü tarifi

Izgarada tavuk göğsü tarifi, üzerindeki parmesan peyniri ile çıtırlığı da tabağınıza getiriyor. Üstü çıtır, içi sulu bu tarif konuklarınızın size teşekkür etmesini sağlayacak. Üstelik yapımı da çok kolay…

izgarada-tavuk-gogsu-tarifi

ayrac

Bademli frambuazlı trileçe

Balkan tatlısı olarak bilinen trileçe, aslında “Tres Leches” ismi ile Güney Amerika‘da 1950 yıllarının ortasından beri yapılan bir tatlıdır. Hafifliğinin yanı sıra lezzeti ile aileniz ve misafirleriniz için kolayca hazırlayabileceğiniz bir ziyafet için işte bademli frambuazlı trileçe tarifi…

frambuazli-trilece-tarifi

ayrac

Afiyet olsun, Allah kabul etsin.