İftar menüsü tarifleri 18. gün

Osmanlı dönemine ait enfes bir lezzet olan bademli tavuk çorbası, Asya mutfağından peynirli tavuk köfte ve çekici görselliği ve lezzetiyle yaban mersinli çizkek.

ayrac

Osmanlı mutfağından bademli tavuk çorbası

Osmanlı dönemine ait enfes bir lezzet olan bademli tavuk çorbası, sofralarınız için hem yaz hem de kış için ideal bir başlangıç olacak.

tavuk-corbasi

ayrac

Peynirli tavuk köftesi

Peynirli tavuk köfteleri, Asya mutfağını sevenlerin ya da bu mutfağı denemek isteyenlerin keyif alacağı lezzetlerden biri olabilir.

peynirlitavukkoftesi

ayrac

Dondurulmuş yaban mersinli cheesecake

Bu çekici ve lezzetli tatlı yapıldıktan sonra 3 ay boyunca derin dondurucuda bekletilip istenildiğinde keyifle tüketilebilir.

yaban-mersimi-cheesecake

ayrac

Afiyet olsun, Allah kabul etsin.