Happy Center, Anadolu yakasındaki yatırımlarına Tuzla’da açtığı 1200 metrekarelik şubesi ile 78. Şubesini hizmete açıyor.
“Gülen yüzler, gülen indirimler…” sloganı ile kaliteli, güvenilir ve güler yüzlü hizmeti en ucuz fiyatlarla müşterileri ile buluşturan Happy Center’ın Tuzla şubesinde 30 personel toplam 1200 metrekarelik alanda 4 kasa ile Tuzlalılara hizmet verecek.
Altun Gıda Genel Müdürü Yavuz Altun, “İstanbul ve Güney Marmara bölgesinde verdiğimiz kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde İstanbul Anadolu yakası ile de buluşturmaya devam ediyoruz. Ayda 2 milyon müşteri sayısına ulaşan Happy Center kalitesini tercih edenlere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Ferah, hijyenik ve güvenilir marketleri ile hizmeti en üst kaliteye çıkartmaya çalışan Happy Center Tuzla Şubesi 24 Nisan Çarşamba günü Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi’nde açılıyor.