Alışveriş Videosu

Tat Meksika Fasulyesi 830 gr

Tat Meksika Fasulyesi 830 gr

3.95

Bu ürünü bulabileceğiniz reyonlar
Kuru Gıda | Konserve - Soslar - Unlu Mamüller | Konserve Grubu | Sebze Konserve |
Marka: TAT
Stok Durumu: Var
   ya da   
0 yorum  0 yorum  |  Yorum Yap

 

İster ev hanımı, ister bekâr, ister öğrenci olun… Tat Haşlanmış Ürünler ile mutfaktaki iş yükünüz yarı yarıya azalmış olacak. Pratikliğin ve lezzetin aynı sofrada buluştuğu bu “tat”lar ile kusursuz sofralar hazırlamak sizin için bir çocuk oyuncağı!

Zaman yok ama sağlığınız çok değerli! Sağlıklı ve besleyici yemek yemenin en pratik ve ekonomik yolu Tat Hazır Yemekler. Farklı lezzetler yaratmak ve dillere destan sofralar hazırlamak için size azıcık bir zaman ve Tat Hazır Yemekler yeter.

Türkiye’nin en büyük gıda şirketlerinden biri
1967 yılında kurulan Tat Konserve, 2003 yılından bu yana Tat, Sek, Maret ve Pastavilla markalarını çatısı altında bulunduran Türkiye’nin en büyük gıda şirketlerinden biridir. 

Dünya hasat ve üretimdeki artışı paralel olarak Gıda Fiyat Endeksi’nde 2008 yılında görülen ciddi gerileme, 2009 yılı başından itibaren yükselişe geçmiştir. Ülkemizde, 2009 yılı sebze ve meyve hasatının yüksek olması, fiyatlarının dengeli olmasını sağlarken, özellikle son çeyrekte, taze süt ve ette görülen önemli fiyat artışı işlenmiş ürünlere de yansımış, son aylarda gıdanın enflasyon üzerindeki etkisini artırmıştır. 

2009 yılı boyunca etkin işlteme sermayesi yönetimine odaklanan Tat, faizlerdeki gerileme ve döviz kur riski yönetimi ile finansman giderlerini de 2008 yılına göre önemli ölçüde azaltmıştır. Şirket ayrıca portföyüne yeni ve büyük müşteriler eklemiştir. Tat'ın brüt kâr marjı 2009 yılında %20,2, faaliyet kâr marjı ise %9,1 olarak gerçekleşmiştir. 

TAT domates ürünleri, tüketiciler tarafından rengi, kokusu ve tadı ile "mükemmel" olarak tanımlanıyor. Bu da TAT'ın tarladan başlayıp, raflara hatta mutfaklara kadar devam eden sürecindeki kalite anlayışından kaynaklanıyor. TAT, hem Türkiye'de hem de dünya pazarında geniş kitlelere erişen bir üretici olarak asla kaliteden ödün vermiyor.

Sağlığı ve lezzeti ürünlerinde birleştiren TAT'ın en önemli ilkelerinden biri; kalite ve hijyen standartlarına uygun üretim yapmak. TAT'ın tüm işletmelerinde, Türk Gıda Kodeksi'ne ve Türk standartlarına uygun olarak üretim yapılıyor. İhracatta ise yabancı firmaların spesifikasyonları dikkate alınıyor. TAT'ın kalitesini ve güvenirliğini alınan uluslararası belgeler de kanıtlıyor. TAT, İngiliz Bağımsız Denetim Kuruluşu AIB'nin hijyen ve sanitasyon alanında "Excellent" belgesine ve Japon standartlarını belirleyen "Japanese Agriculture Standart" belgelerine sahiptir. Ayrıca, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Yenişehir ve Balıkesir İşletmeleri hem BVQI hem de TSEden ISO 9001-2000 kalite yönetim sistemine sahiptir.

 

Tat, 2004 yılında, IFS (International Food Standards) belgesini de alarak domates ve domatesli ürünlerinin kalitesini uluslararası alanda bir kez daha kanıtladı. Türkiye'de çok az sayıda markanın sahip olduğu IFS, ihracat yapılan firmaların özellikle aradığı bir belgedir. IFS (International Food Standards); gıda sektörüne özgü HACCP, ISO, işçi sağlığı ve iş güvenliği, Hijyen ve sanitasyon, GMP (Good Manufacturing Practices) uygulamalarını içeren, tüm Bunların uygulanması ile de güvenli gıda üretiminin teminini sağlayan kompleks bir standarttır. Avrupa'daki birçok firma, artık bu belgeye sahip markalarla çalışmayı tercih ediyor.

Çevreye karşı duyarlı bir marka; TAT

Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden TAT, çevreye karşı duyarlı olmayı kendine ilke edinmiş bir markadır. Tarımsal sanayii kuruluşlarının en önde geleni olan TAT, kendi konusunda tarımın gelişmesine katkısının yanında çevre korunmasına da önem veriyor. Çevreye zarar vermeden üretim yapmayı sağlayacak teknolojiler ve yenilikler tüm tesislerde hayata geçiriliyor.

Kullanılan hammaddeler tarımsal nitelikli olduğu için herhangi bir atık, kirlenme özelliği taşımıyor. Buna rağmen, TAT, sözleşmeli olarak çalıştığı yaklaşık 10.000 çiftçi ve ailesini, çevre konusunda eğitiyor, gübre ve ilaç kullanımı konusunda bilgilendiriyor. Hava kirliliğini azaltmak için ise 2005 yılında tüm tesislerimizde doğalgaza geçiş yapılmıştır. Muhtelif üretimlerde plastik ambalaj miktarı azaltılarak, çevre dostu cam şişe ambalaja ağırlık veriliyor. Biyolojik atık su arıtma tesislerinin kurulması ile birlikte Goema Almanya-Goema İstanbul ve BOS (Birleşik Oksijen Sanayii) firmalarının teknik elemanları tarafından, fabrikanın ilgili personeline gerekli eğitimler verildi. Ayrıca tesislerin teknik personeli, çevre konusunda eğitim çalışmalarına katılıyor.

Ege Üniversitesi ile birlikte Sandom (Sanayi Domatesini Geliştirme) projesini kuran Tat, domates tarımına hizmetini, 60 araştırmacının katılımı ile 10 yıl sürdürdü. TAT'ın, 4 adet salça ve konserve fabrikasında su arıtma tesisi kurması da çevreye karşı duyarlılığının göstergesidir. Mustafakemalpaşa İşletmesi sınırları içerinsinde bulunan biyolojik atık su tesisimiz özel sektöre ait ünitede bulunan en büyük tesistir. Tesislerin bulunduğu yörelerde Su Kirliliği Kontrol Yönetmeliği'ne göre alıcı ortama desarj limitleri uygulamakta ve arıtma tesisinin deşarj standartları mevcut Çevre ve Orman II Müdürlüğü tarafından kontrol edilmektedir.

 

 

Yorum Yap

Adınız:


Yorumunuz: Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü            İyi

Doğrulama kodunu giriniz:



Etiketler: fasulyesi, meksika, 1/2, tat, tnk,